Skip to main content

Dekaler

dekaler
Dekaler…

Våra dekaler

Företagsdekaler

Ge ditt företag en professionell framtoning med våra företagsdekaler. Från logotyper till informationsdekaler – vi har allt du behöver för att synas och informera.

Reklamdekaler

Reklamdekaler är ett effektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke eller produkt. Våra reklamdekaler är designade för att vara både iögonfallande och hållbara.

Bildekaler

Transformera din bil till en rullande reklampelare med våra anpassade bildekaler. Perfekt för företagsbilar eller personlig anpassning.

Fönsterdekaler

Skapa attraktiva fönsterdisplayer med våra fönsterdekaler. Perfekt för butiker som vill locka kunder med säsongsbetonade eller kampanjdrivna dekorationer.

Väggdekaler

Förvandla dina väggar med våra väggdekaler. Idealiskt för kontor, butiker eller hemmet, där du vill skapa en unik och inspirerande miljö.

Dekaler för alla behov

Vi är specialister på dekaler och erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa dekal-lösningar för både företag och privatpersoner. Våra dekaler är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och vi garanterar högsta kvalitet och hållbarhet.

dekaler
Dekaler…
dekaler
Dekaler…

Vad våra kunder säger

”Vi beställde våra företagsdekaler från Screengruppen och kunde inte vara nöjdare. Kvaliteten är fantastisk och kundservicen var toppklass!” 

Lisa, företagskund

”Screengruppen hjälpte oss att designa och installera bildekaler för vår fordonsflotta. Resultatet är fantastiskt och vi får ständigt komplimanger från våra kunder.”

Erik, företagare

Dekaler från Screengruppen i Oskarshamn


Varför välja Screengruppen?

  • Kvalitet

    Vi använder endast de bästa materialen och den senaste produktionstekniken för att säkerställa att dina dekaler håller länge och ser fantastiska ut.

  • Anpassning

    Vi skräddarsyr varje dekal efter dina unika behov och specifikationer.

  • Erfarenhet

    Med många års erfarenhet i branschen och en lång lista av nöjda kunder kan du lita på oss för att leverera dekaler av högsta kvalitet.

Kontakt Screengruppen
Kontakt Screengruppen

Dekaler


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
dekaler

Dekaler


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Screengruppen logo

Dekaler


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Är du redo att beställa dina dekaler?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller slå oss en signal direkt på tel:+46491-100 23