Skip to main content

Rollup & banderoller

Rollup Screengruppen
Rollup från Screengruppen Oskarshamn

Våra Rollups & banderoller

Rollups

Rollups är ett mångsidigt marknadsföringsverktyg som är perfekt för event, mässor, butiker och kontor. Våra rollups är lätta att transportera, snabba att montera och erbjuder en stor yta för att visa upp ditt budskap. Vi skapar rollups i olika storlekar och utföranden för att passa dina behov och budget.

Banderoller

Banderoller är en effektiv och synlig marknadsföringslösning för utomhusbruk. Våra banderoller är väderbeständiga och av hög kvalitet, vilket gör dem idealiska för att locka uppmärksamhet till ditt företag, evenemang eller kampanj. Vi erbjuder skräddarsydda banderoller med din logotyp, budskap eller grafik för att säkerställa maximal exponering.

Rollups och banderoller för effektiv marknadsföring

Vi är din partner när det gäller professionella rollups och banderoller som hjälper dig att synas och sticka ut i folkmassan. Med vår skräddarsydda produktion och högkvalitativa material är vi redo att förverkliga din vision och ge dig marknadsföringsverktyg som imponerar.

Screengruppen logo
Rollup & banderoll
Screengruppen logo
Rollup

Vad våra kunder säger

”Vi beställde rollups och banderoller från Screengruppen till vårt senaste event och resultatet överträffade våra förväntningar. Kvaliteten var utmärkt och leveransen var snabb och smidig. Vi kommer definitivt att använda dem igen!”

Karin, eventplanerare
”Screengruppen skapade rollups som verkligen fångade vår uppmärksamhet på mässan. De var snygga, lätta att sätta upp och hjälpte oss att dra till oss många besökare till vår monter. Tack för det professionella arbetet!”
Johan, företagsledare

Dekaler från Screengruppen i Oskarshamn


Varför välja Screengruppen?

  • Kvalitet

    Vi använder endast de bästa materialen och den senaste trycktekniken för att säkerställa att dina rollups och banderoller är av högsta kvalitet och hållbarhet.

  • Anpassning

    Vi skräddarsyr varje produkt efter dina unika behov och önskemål. Vårt erfarna designteam arbetar nära dig för att säkerställa att din rollup eller banderoll kommunicerar ditt budskap på bästa möjliga sätt.

  • Erfarenhet

    Vi förstår vikten av att ha dina marknadsföringsmaterial i tid. Med vår effektiva produktionsprocess och snabba leverans kan du lita på att dina rollups och banderoller är redo när du behöver dem.

Rollup Screengruppen
Rollup Screengruppen

Rollup


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Screengruppen logo

Rollup


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Screengruppen

Rollup


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Är du redo att investera i rollups och banderoller för din marknadsföring?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller slå oss en signal direkt på tel:+46491-100 23