Skip to main content

Profilprodukter

Screengruppen personal
Profilprodukter…

Våra profilprodukter

Pennor och skrivmaterial

Våra anpassade pennor och skrivmaterial är perfekta för att sprida ditt varumärke på kontoret, vid event eller som giveaways. Vi erbjuder ett brett sortiment av pennor, block, och anteckningsböcker i olika färger och stilar.

Kläder och Accessoarer

Ge ditt team eller dina kunder något att bära med stolthet. Våra profilkläder inkluderar t-shirts, hoodies, mössor och andra accessoarer som kan anpassas med ditt företags logotyp och färger. Hög kvalitet och bekväma material garanterar att dina profilkläder blir en favorit.

Väskor och Förvaring

Våra väskor och förvaringslösningar är både praktiska och stilrena. Vi erbjuder ryggsäckar, axelväskor, och necessärer som kan anpassas efter ditt varumärke. Perfekta som gåvor eller för att användas vid konferenser och event.

Elektronik och Gadgets

Håll ditt varumärke i framkant med våra elektroniska profilprodukter. Vi erbjuder powerbanks, USB-minnen, och trådlösa laddare som kan anpassas med din logotyp. Dessa högteknologiska produkter är både användbara och attraktiva för dina kunder.

Hälsa och Välbefinnande

Visa att du bryr dig med våra profilprodukter inom hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder vattenflaskor, handdukar, och träningsutrustning som kan anpassas efter ditt varumärke. Perfekta för sportevent, företagsgym eller som hälsosamma giveaways.

Miljövänliga Alternativ

För företag som värdesätter hållbarhet, erbjuder vi ett brett utbud av miljövänliga profilprodukter. Våra ekologiska alternativ inkluderar återvunna material, biologiskt nedbrytbara produkter och andra hållbara lösningar som hjälper ditt företag att minska sitt miljöavtryck.

Profilprodukter för företag och event

Vi är specialister på profilprodukter och erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter som hjälper dig att stärka ditt varumärke. Våra profilprodukter möter dina specifika behov och vi lovar hög kvalitet och funktionalitet.

Profilprodukter
Profilprodukter…
Profilprodukter
Profilprodukter…

Vad våra kunder säger

”Vi beställde profilprodukter från Screengruppen inför vårt senaste event och kunde inte vara nöjdare. Kvaliteten var över förväntan och kundservicen var toppklass! Våra deltagare älskade produkterna.”

Karin, eventplanerare
”Screengruppen hjälpte oss att designa och tillverka profilkläder för vår personal. Resultatet är fantastiskt och vi får ständigt komplimanger för våra snygga och bekväma kläder.”
Johan, företagsledare

Dekaler från Screengruppen i Oskarshamn


Varför välja Screengruppen?

  • Kvalitet

    Vi använder endast de bästa materialen och den senaste produktionstekniken för att säkerställa att dina profilprodukter håller länge och ser fantastiska ut. Våra produkter är noggrant utvalda för att garantera att de representerar ditt varumärke på bästa möjliga sätt.

  • Anpassning

    Vi skräddarsyr varje profilprodukt efter dina unika behov och specifikationer. Våra designteam arbetar nära dig för att skapa produkter som exakt matchar din vision, från färgval till logotypplacering.

  • Erfarenhet

    Med många års erfarenhet i branschen och en lång lista av nöjda kunder kan du lita på oss för att leverera profilprodukter av högsta kvalitet. Vi har arbetat med allt från småföretag till stora industriföretag och vet vad som krävs för att uppnå exceptionella resultat.

Profilprodukter

Profilprodukter


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
Screengruppen logo

Profilprodukter


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.
Profilprodukter

Profilprodukter


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Är du redo att beställa dina profilprodukter?

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller slå oss en signal direkt på tel:+46491-100 23